Overslaan naar content

Ziekenhuis beveiliging vacatures

Wij van SERIS hebben al meer dan tien jaar ervaring in veiligheid en beveiliging. We gaan professioneel te werk en onze beveiligers zijn allemaal specialisten op hun gebied die weten hoe ze aan de slag moeten gaan. Alle zorgbeveiliger vacatures kun je vinden op deze pagina.

Geweld richting hulpverleners komt steeds vaker voor. Op straat, maar ook zeker in de ziekenhuizen zelf. Goede zorgbeveiligers zijn daarom harder nodig dan ooit. Ben je op zoek naar een vacature voor zorgbeveiliger, dan kun je zeker bij SERIS terecht.

Over de zorgbeveiliger vacatures

Als zorgbeveiliger ga je aan de slag in bijvoorbeeld ziekenhuizen om daar de veiligheid te handhaven. Zaken als agressie, vandalisme en diefstal komen namelijk regelmatig voor in zorginstellingen. Emoties van bezoekers lopen soms hoog op en in een ziekenhuis zijn veel dure medicijnen te vinden. Je gaat als zorgbeveiliger niet aan de slag als botte security, maar bent vriendelijk en toegankelijk voor bezoekers. Zo voelen zowel bezoekers als medewerkers zich op hun gemak. Wanneer er dan iets gebeurd, weet je snel en kordaat op te treden. Je bent professioneel en laat je niet meeslepen in het moment.

Verschillende ziekenhuis beveiliging vacatures

De vacature voor zorgbeveiliger bevat veel meer dan simpelweg aan de deur staan in een ziekenhuis. Zo is hospitality een belangrijk punt, waarbij je bezoekers en patiënten helpt en gastvrij bent naar de mensen om je heen. Verder houd je preventieve controlerondes langs probleemgebieden, denk bijvoorbeeld aan een gevoelige afdeling in het ziekenhuis, en houd je de camerabeveiliging nauwlettend in de gaten.

Neem contact op voor meer zorgbeveiliger vacatures

Ben je op zoek naar ziekenhuis beveiliging vacatures, maar kun je niets vinden dat bij je past? Neem dan gerust even contact op met ons. Wie weet klikt het en hebben we nog een functie liggen die wel perfect bij je past. Een open sollicitatie is altijd welkom.