Overslaan naar content

Meer weten over SERIS in Nederland en Europa?

Onze historie

Vanaf 2010 is SERIS in Nederland actief. De bedrijven Perfect Security & Facility, ANVD Bewaking en Correct Bewaking werden overgenomen. Vanaf 2011 was de samensmelting van de diverse bedrijven een feit en werd het SERIS logo gevoerd. In de jaren die volgde is er hard gewerkt aan een verdere professionalisering van de organisatie om de beste dienstverlener de worden voor opdrachtgevers maar tevens de beste werkgever voor medewerkers.

In 2018 kreeg de gezonde groei verdere gestalte doordat er een eigen PAC kwam in Goes en in 2020 werd STiPT Beveiliging overgenomen. Hiermee is het SERIS van vandaag de dag ontstaan in Nederland. Een professionele organisatie met meer dan 300 medewerkers en een verscheidenheid aan specialismen waar opdrachtgevers graag klant zijn en medewerkers graag werken!

SERIS Nederland is onderdeel van SERIS Group. SERIS Group is een Frans familiebedrijf en is in Europa actief in Frankrijk, België, Luxemburg, Polen en Nederland. In diverse landen zijn we marktleider en alleen in Europa hebben we al 45000 medewerkers die elke dag met plezier voor SERIS werkzaam zijn.

Bij SERIS Security werken goed opgeleide beveiligers die in verschillende segmenten actief zijn. Zo hebben we een ruime ervaring binnen havenbeveiliging, objectbeveiliging en mobiele surveillance. We werken veel voor de overheid en grote (internationale) bedrijven. Naast het leveren van goede medewerkers leveren we ook op maat advies van beveiligingsmaatregelen. Zowel fysieke beveiliging, ISPS en technische beveiliging komt daarbij aan bod. Tevens zijn we in staat om het advies om te zetten in een volledige implementatie van alle maatregelen. Van A tot Z kunnen wij onze opdrachtgevers voorzien van een efficiënte oplossing.

Binnen SERIS Facility zijn receptionistes, huismeesters, brandwachten en verkeersregelaars actief. We onderscheiden ons doordat de nadruk ligt op gastvrijheid. Gastvrijheid is bij ons de standaard en geen uitzondering. Tevens zijn we in staat om onze klanten van een volledig advies en implementatie te voorzien om gastvrijheid naar een hoger plan te tillen.

Onderscheidend vermogen

Voor onze opdrachtgevers zijn wij onderscheidend omdat wij onze afspraken nakomen en onze opdrachtgevers verrassen door meer te doen dan gebruikelijk is. Hierdoor wordt de kwaliteit verhoogd maar worden er ook besparingen gerealiseerd met behoud of verbetering van kwaliteit. Het is bij ons ook een vanzelfsprekendheid dat de relatie met onze opdrachtgevers goed is en dat we als partners optrekken.

Voor onze medewerkers zijn we onderscheidend omdat we kernwaarden hoog in het vaandel hebben staan. Roosters moeten goed zijn, salarisbetalingen op tijd en naar wensen moet geluisterd en gehandeld worden binnen de mogelijkheden. Elke dag weer doen alle ondersteunende medewerkers er alles aan om alles zo goed als mogelijk te organiseren.