Overslaan naar content

Objectbeveiliger vacature

Een objectbeveiliger werkt op veel verschillende locaties. Denk bijvoorbeeld aan ziekenhuizen, universiteiten, maar ook kantoren en banken. Beveiliging van bezoekers, medewerkers en het object is op al deze locaties extreem belangrijk. Wanneer je bij SERIS aan de slag gaat als objectbeveiliger, is geen dag hetzelfde. Een vacature objectbeveiliger staat dan ook niet alleen voor een mooie baan, maar ook voor een uitdagende baan. SERIS houd zich al meer dan 10 jaar bezig met de beveiliging van bedrijven en andere zaken. Wij zorgen niet alleen voor de beveiliging van verschillende gebieden, maar zorgen ook voor opleidingen en trainingen tot beveiliger bij SERIS academy. Zo werken we aan een veilige wereld voor iedereen.

Over de vacature objectbeveiliger

Een objectbeveiliger houd zich bezig met het beveiligen van verschillende soorten gebouwen. Dit zorgt voor een onmisbaar veiligheidsgevoel onder bezoekers en medewerkers. Als objectbeveiliger heb je veel verschillende functies. Zo loop je beveiliging rondes, maak je bezoekerspassen aan en controleer je bezoekers op veiligheid en verdachte situaties. Je bent altijd scherp en hebt altijd je ogen open. Anderen kunnen op je bouwen. 

Werken in een betrouwbaar team

Wanneer je als objectbeveiliger aan de slag gaat, kom je terecht in een betrouwbaar team van beveiligers. Tijdens het werk leren jullie elkaar goed kennen en ontstaat er een hecht team waarmee jullie alles aan kunnen. Je leert samen te werken en samen dingen aan te pakken. Persoonlijke groei en ontwikkeling zijn zo altijd aanwezig, je krijgt bij SERIS dan ook uitgebreid de kans om jezelf steeds weer te verbeteren. Daarbij kom je ook terecht op bijzondere locaties en krijg je bijzondere projecten.

Objectbeveiliger vacature vinden bij SERIS

Ben je enthousiast geworden over de vacature objectbeveiliger? Solliciteer dan op een van de vacatures op deze pagina! We nodigen je graag uit voor een gesprek. Zijn er geen vacatures beschikbaar, of ben je op zoek naar iets anders? Neem dan gerust even contact met ons op, wie weet klikt het en hebben we nog een functie voor je liggen.