Overslaan naar content

Mobiele surveillance vacatures

Medewerkers en bedrijfseigenaren kunnen niet altijd aanwezig zijn op hun bedrijf, logisch. Soms heeft een bedrijf echter wel 24/7 beveiliging nodig. Dan is het handig als de mobiele surveillance een oogje in het zeil houd. Een baan in de mobiele surveillance, kun je vinden bij SERIS.

SERIS specialiseert zich al meer dan tien jaar in beveiliging en veiligheid. Onze beveiligers zijn dan ook stuk voor stuk professionals en weten hoe ze aan de slag moeten gaan. Alle vacatures in de mobiele surveillance kun je vinden op deze pagina.

Over de vacatures mobiele surveillance

Bij SERIS vind je een mobiele surveillant vacature die perfect bij jou past. Als mobiele surveillant ga je aan de slag met het beveiligen van gebouwen en bedrijven. Je voert controlerondes uit na sluitingstijd en voor openingstijd. Zodra een alarmcentrale een melding maakt, ben jij de eerste die gaat kijken wat er aan de hand is. Je weet precies hoe je moet handelen en kunt concreet en vlot te werk gaan. Door jouw zichtbare, regelmatige aanwezigheid, schrik je eventuele criminelen af. Voor beveiliging in de mobiele surveillance zijn verschillende vacatures te vinden. 

Verschillende vacatures mobiele surveillance

 Er zijn verschillende mobiele surveillance vacatures beschikbaar. Voor alle vacatures geldt dat je aan de slag gaat in een fijn, hecht en betrouwbaar team waar je op kunt bouwen. Samen waarborgen jullie de veiligheid van verschillende gebouwen en zorgen jullie ervoor dat alles op rolletjes loopt. Naast de surveillancerondes, doen jullie ook brandpreventie rondes en zijn jullie altijd bereikbaar.

Op zoek naar goede mobiele surveillance vacatures?

Ben je op zoek naar een vacature voor mobiel surveillant? Dan ben je bij SERIS aan het juiste adres. Bij ons vind je verschillende vacatures voor mobiele surveillance. Zo hebben wij mobiele surveillance vacatures in verschillende gebieden. Zit er geen vacature voor jou tussen? Neem dan eens contact met ons op, misschien kunnen we wel een passende functie voor je vinden.