Overslaan naar content

Havenbeveiliger vacature

Nederland is een havenland en onze havens zijn dan ook een belangrijk onderdeel van onze economie. Een dergelijk groot havengebied vormt echter een kwetsbaar doelwit voor bijvoorbeeld criminaliteit en terrorisme. Het is dan ook niet zo gek dat onze havens een goede, betrouwbare beveiliging behoeven.

Om onze havens veilig te houden, vind je bij SERIS een vacature havenbeveiliger. Onze beveiligers zetten zich met hart en nieren in voor een veilige haven. Dat is belangrijk, niet alleen voor de economie, maar ook voor de medewerkers die op de haven aanwezig zijn. Als beveiliger ben jij degene die ervoor zorgt dat alles veilig en soepel verloopt.

Over de vacature havenbeveiliger

Een havenbeveiliger vacature accepteer je niet zomaar. Er komt namelijk veel kijken bij havenbeveiliging. Wij van SERIS zijn specialist in havenbeveiliging en ontwikkelen dan ook oplossingen die aansluiten op het risicoprofiel van de haven. Je gaat aan de slag met een strak plan en werkt met camerabeveiliging, toegangscontrole en een hecht team van professionele beveiligers.

Verder voer je controles uit in bijvoorbeeld containers en schepen. Je voorkomt piraterij door schepen strikt te beveiligen en wanneer jij of een medewerker vermoedt dat er iets niet in de haak is, voer je visitatiediensten uit. Zo ga je criminaliteit en terrorisme tegen.

SERIS leidt op tot een vacature havenbeveiliger

Wanneer je een vacature tot havenbeveiliger tegenkomt, maar hier nog niet in gespecialiseerd bent, kun je ook bij SERIS terecht. Zo kun je aan de slag bij SERIS academy voor trainingen en opleidingen. We leren je zo aan de slag te gaan als havenbeveiliger en als echte professional in dit gecompliceerde gebied. Zo kun je op de volgende havenbeveiliger vacature solliciteren en ben je klaar om aan de slag te gaan!

Havenbeveiliger vacature vinden? Neem dan contact op

Ben je op zoek naar een goede havenbeveiliger vacature, maar kun je op deze pagina niets vinden dat bij je past? Niet getreurd! Wij zijn altijd op zoek naar goede vakmensen. Als je daarom geen vacature voor havenbeveiliger kunt vinden, kun je altijd even contact opnemen met ons. Wie weet klikt het en kunnen we nog een goede functie voor je vinden. Daarbij kun je natuurlijk ook altijd even bij onze andere vacatures kijken.