Overslaan naar content

Een vacature voor beveiliger

Wanneer je aan de slag gaat als beveiliger, maak jij het verschil. Je hebt een scherpe blik en signaleert hiermee moeiteloos onveilige of verdachte situaties. Je bent stressbestendig en daadkrachtig. Als beveiliger bij SERIS is geen enkele dag saai en ga je professioneel aan de slag.  SERIS is een bedrijf dat zich volledig richt op veiligheid. Ons motto is niet voor niets ‘zeg veiligheid, denk SERIS’. Als vooraanstaand beveiligingsbedrijf bieden we niet alleen beveiliging in veel verschillende functies, maar ook opleidingen en trainingen via SERIS academy.

Werken als beveiliger bij SERIS

Veiligheid maakt het verschil. Door voor een goede beveiliging te zorgen, zorg jij ervoor dat andere mensen op hun gemak zijn en dat ze onverstoord hun werk uit kunnen voeren. Bij SERIS vind je veel verschillende functies in de beveiliging. Van musea tot ziekenhuizen, maar ook op havens, in de luchtvaart, in het openbaar vervoer en in winkels treed jij op als beveiliger en vertrouwenspersoon. 

Vind hier alle vacatures in de beveiliging

Wij zijn altijd wel op zoek naar goede vakmensen. Werken in de beveiliging is een grote verantwoordelijkheid. Je hebt immers het welzijn van anderen in handen. Wanneer je bij SERIS als beveiliger aan de slag gaat, werk je met de meest moderne apparatuur en in een betrouwbaar en hecht team. Als team kunnen jullie alles voor elkaar krijgen.

Werken als beveiliger doe je niet zomaar. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ook een goed gevoel voor rechtvaardigheid. Daarbij vind je het geen probleem om consequent op te treden en heb je een dikke huid. Al onze vacatures voor beveiliger kun je op deze pagina vinden.

Vacature voor beveiliger gevonden? Neem contact op!

Ben jij op zoek naar een goede beveiliger vacature voor jou? Neem dan eens een kijkje tussen onze vacatures in de beveiliging. Zit er niets tussen en ben je op zoek naar een andere functie? Dan mag je ook altijd even contact met ons opnemen. Wie weet klikt het wel en wordt jij een van onze nieuwe beveiligers!