Overslaan naar content

Teamleider Mobiele Surveillance (inschrijfvacature)

Op locatie
  • Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
€ 15,72 - € 18,93 per uurBeveiliging en surveillance

Functieomschrijving

Werk jij graag als Teamleider Mobiele Surveillance en wil je extra ondersteuning om jouw taak optimaal uit te kunnen voeren? Bij SERIS bieden we niet alleen een uitdagende leidinggevende functie maar geven we jou ook de ruimte met vrijgestelde uren, zodat jij je volledig kunt wijden aan het sturen, coachen en ontwikkelen van jouw team.

Functieomschrijving

Als Teamleider op de afdeling Mobiele Surveillance fungeer je als de verbindende factor tussen de werkvloer en het kantoor, waarbij klantcontact een belangrijk aspect is. Naast jouw rol als surveillant ben je operationeel verantwoordelijk voor de aansturing, coaching en ontwikkeling van de surveillanten. Je waarborgt de actualiteit en de naleving van processen en procedures, terwijl je tevens de Manager Mobiele Surveillance ondersteunt en vervangt bij diens afwezigheid.


Vereisten

SERIS biedt:

  • Een passend salaris, in overeenstemming met jouw ervaring en capaciteiten, per 4 weken, inclusief toeslagen voor onregelmatige diensten.
  • Minimaal 24 vakantiedagen.
  • 8% vakantiegeld en 2,01% eindejaarsuitkering.
  • Een pensioenregeling via Stichting Pensioenfonds Particuliere Beveiliging.
  • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

SERIS: één grote familie

Bij SERIS ben je niet zomaar een medewerker; je maakt deel uit van een grote, internationale familie die zich inzet voor een veiligere wereld. Met zo'n 45.000 collega's wereldwijd en 400 toppers in Nederland, bieden wij niet alleen een prima salaris maar ook doorgroeikansen en opleidingsmogelijkheden. Zo doen we dat in een grote familie!


LET OP: dit is een inschrijfvacature. Zodra er een mogelijkheid is tot plaatsing, nemen wij contact met jou op.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Op locatie
  • Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
€ 15,72 - € 18,93 per uur
Beveiliging en surveillance

of

Apply with Indeed onbeschikbaar