Overslaan naar content

Beveiliger Haven

Vlissingen, Zeeland, Nederland€ 15,08 - € 17,97Beveiliging en surveillance

Functieomschrijving

Zie jij jezelf al in een 4x4 surveillance over het terrein rijden? Lees dan snel verder!

Toe aan een nieuwe, avontuurlijke uitdaging? SERIS Security is op zoek naar nieuwe collega's die op zoek zijn naar grote verantwoordelijkheid, namelijk van het beveiligen van de haven in Vlissingen. Enthousiast? Lees verder!


Jouw missie

Neem plaats achter het stuur van een 4x4 terreinwagen en duik in een wereld van non-stop bedrijvigheid. Je dagen zijn verre van saai, en dat maakt deze functie zo intrigerend. Als Havenbeveiliger ben je niet alleen verantwoordelijk voor surveillance; je voert toegangscontroles uit, houdt toezicht op diverse aspecten van het terrein en beheert logistieke administratie met behulp van je computervaardigheden.

Maar hier is de uitdaging: jouw werkterrein is allesbehalve standaard. Je patrouilleert over een uitgestrekt havengebied, waar geen dag hetzelfde is. Met moed, loyaliteit en probleemoplossend vermogen ben je altijd paraat om snel in te grijpen waar nodig. Engels spreken? Geen probleem, want je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal.


Dit ben jij als persoon

Een echte beveiliger herken je snel. En als jij het volgende in jezelf herkent, ben jij de persoon die we zoeken:

  • Lef, loyaliteit en probleemoplossend vermogen zijn jouw tweede natuur;
  • Flexibiliteit is key; je draait moeiteloos diensten in de avond, nacht, weekenden en op feestdagen;
  • Je beheerst zowel Nederlands als Engels;
  • Diploma Beveiliger 2, BHV/EHBO diploma en ISPS certificaat zijn pluspunten, maar geen zorgen als je ze nog niet hebt – onze SERIS Academy staat voor je klaar;
  • In het bezit van een B rijbewijs en eigen vervoer.

Vereisten

SERIS biedt:

  • Een aantrekkelijk salaris tussen €2698 - €3215,- per 4 weken op basis van 144 uur( inclusief gemiddelde onregelmatigheid).
  • Minimaal 24 vakantiedagen.
  • 8% vakantiegeld en 2,01% eindejaarsuitkering.
  • Pensioenregeling via Stichting Pensioenfonds Particuliere Beveiliging.
  • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

SERIS: één grote familie


Welkom bij de SERIS-familie, waar we als een groot team van 45.000 collega's wereldwijd de wereld veiliger maken. Met Franse roots en een Nederlands tintje bieden we niet alleen een uitstekend salaris, maar ook kansen om door te groeien en relevante opleidingen te volgen.Wil je solliciteren of nog een vraag stellen?

Solliciteren kan makkelijk via ons formulier. Heb je even geen actueel cv bij de hand? Geen probleem! Vul alleen jouw contactgegevens in en wij bellen jou!

Heb je nog vragen? Stuur dan een bericht naar recruitment.nl@seris.nl of bel 088 - 737 47 00 of 06 - 29 53 36 82 We hopen snel van je te horen.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!


Vlissingen, Zeeland, Nederland
€ 15,08 - € 17,97
Beveiliging en surveillance

of

Apply with Indeed onbeschikbaar