Overslaan naar content

Beveiliger met hostfunctie

Op locatie
  • Sliedrecht, Zuid-Holland, Nederland
€ 15,43 - € 18,39 per uurbeveiliging

Functieomschrijving

Zoek jij naar een boeiende beveiligingsfunctie waarin je een cruciale bijdrage levert het veilige gevoel? Zoek dat niet verder!

Deze vacature biedt een dynamische omgeving waarin elke dag nieuwe uitdagingen met zich meebrengt. Als beveiliger met receptietaken sta je aan de bij de ingang van onze klant. Je vervult een divers takenpakket, variërend van het controleren van toegangspunten en het handhaven van orde tot het zorgvuldig registreren van bezoekers. Maar daar blijft het niet bij; je bent ook verantwoordelijk voor receptiewerkzaamheden, zoals het vriendelijk beantwoorden van telefoontjes en het afhandelen van post.

Voor degenen die nog een stapje verder willen gaan, bieden we de mogelijkheid om te solliciteren voor de rol van Shiftleader/Beveiliger. In deze rol draag je extra verantwoordelijkheden, zoals het uitvoeren van surveillances zowel binnen als buiten het gebouw. Tot slot kun jij fungeren als aanspreekpunt voor bewoners in de afwezigheid van de locatiemanager.

Vereisten

Om in aanmerking te komen voor deze functie, is een diploma Beveiliger (SVPB) of een vergelijkbaar diploma vereist, samen met ervaring in gastvrijheid en receptiewerk. Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands zijn een must, evenals geldige certificaten zoals BHV en omgang met agressie. We bieden ook mogelijkheden om aanvullende certificaten en opleidingen te behalen indien nodig.

Wat kun je van ons verwachten? Naast een competitief salaris tussen €2.650,- en €3.200,- bruto per maand (inclusief gemiddelde ORT), bieden we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en een inspirerende werkomgeving. Bovendien streven we ernaar om een prettige werksfeer te creëren waarin je kunt samenwerken met gemotiveerde collega's.

Ben je geïnteresseerd in deze uitdagende functie als Beveiliger met Receptietaken en Shiftleader/Beveiliger? Aarzel dan niet en solliciteer vandaag nog! We kijken uit naar jouw reactie.

Op locatie
  • Sliedrecht, Zuid-Holland, Nederland
€ 15,43 - € 18,39 per uur
beveiliging

of

Apply with Indeed onbeschikbaar