Skip to content

Zorgbeveiliger

Zwijndrecht, Zuid-Holland, Nederland€ 15,08 - € 17,97 per uurBeveiliging en surveillance

Functieomschrijving

Zorgbeveiliger – Zwijndrecht

Ben jij die persoon die zorgzaam maar ook oplettend en waakzaam is. Dan zoeken wij jou!

Als Zorgbeveiliger bij SERIS ben je verantwoordelijk voor de beveiliging van één van onze opdrachtgevers. Je voert zowel toegangscontroles,  als controlerondes uit en bent preventief aanwezig om de veiligheid te waarborgen. Je bent in staat om snel in te grijpen daar waar dat nodig is. Dit alles voer je professioneel, zorgzaam en natuurlijk met een glimlach uit. Tijdens jouw werk krijg je ook te maken met systemen, waardoor algemene computerkennis en kennis van programma's zoals Word en Excel een vereiste is. Daarnaast kan het voorkomen dat je te maken krijgt met mensen die niet de Nederlandse taal spreken, en het daarom erg handig is de Engelse taal machtig te zijn en/of  jezelf verstaanbaar zou kunnen maken. Deze vacature is voor een opdrachtgever waar SERIS 24/7 de beveiliging verzorgt.


Wij zoeken jou:

Heeft een overheidsinstantie altijd al jou interesse opgewekt? Voor een prachtige locatie in en rondom Dordrecht zoeken wij een proactieve Beveiliger. Jij bent iemand met lef en je wilt met ons mee denken. Je hebt oog voor veiligheid en daarnaast ben je ook gastvrij.

 • Je bent bereid om onder alle werkomstandigheden in een 24/7 setting te werken.
 • Je woont maximaal 30 kilometer van Zwijndrecht af. Wij hebben namelijk een hekel aan lange reistijden. Jij toch ook?
 • Ben je in het bezit van het gebruikelijke vereiste; Diploma Beveiliger 2, BHV/ EHBO diploma en het VCA-certificaat. Is dit niet zo, geen tranen laten want via onze eigen SERIS Academy bieden wij jou de mogelijkheid om deze alsnog te halen.
 • Beheers je ieder geval de Nederlandse en Engelse taal goed dat is wat we zoeken. Maar beheers jij ook toevallig Latijns? Dat is echt super mooi meegenomen, maar binnen SERIS absoluut overbodig 😉

Vereisten

Wie zijn wij?

SERIS Nederland is onderdeel van een Frans familiebedrijf. In Nederland zijn wij actief met SERIS Security BV en SERIS Facility BV met het hoofdkantoor gevestigd in Dordrecht. SERIS Nederland is actief in alle provincies en vandaag de dag werken er rond de 400 medewerkers in Nederland. Wereldwijd zijn we actief in vijf Europese en vier Afrikaanse landen met meer dan 45000 medewerkers. Dit maakt ons één van de grootste organisaties wereldwijd binnen onze expertise.

Het is de ambitie van SERIS om Nederland elke dag een stukje veiliger en gastvrijer te maken. Dit doen we door het inzetten van beveiligers, receptionisten, brandwachten, verkeersregelaars en andere functies binnen de beveiliging- en gastvrijheidsbranche. We willen het beste bedrijf zijn voor onze medewerkers en onze opdrachtgevers en die wens wordt gedragen door de gehele organisatie. Doordat deze wens in de praktijk is gebracht kan je als medewerker rekenen op een salaris dat correct en op tijd wordt betaald, dat er echte aandacht is voor je persoonlijke situatie en dat je in staat wordt gesteld om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Onze opdrachtgevers kunnen rekenen op continuïteit, kwaliteit, (on)gevraagd advies van een proactieve partner met een duidelijke meerwaarde.


SERIS biedt:

Salaris, op basis van een fulltime overeenkomst tussen de €2171,52 en € 2587,68 en onregelmatigheidstoeslagen
 • Minimaal 24 vakantiedagen
 • 8% vakantiegeld en 2,01% eindejaarsuitkering
 • 120 contracturen per periode van 4 weken met uitzicht op een vaste arbeidsovereenkomst
 • Een pensioenregeling via Stichting Pensioenfonds Particuliere Beveiliging
 • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden
 • Vergroten van jouw kennis en vaardigheden
 • Uitdagend werk bij interessante opdrachtgevers
 • Persoonlijke aandacht: “Jouw naam is voor ons belangrijker dan jouw personeelsnummer”
 • Duidelijkheid: afspraak = afspraak
 • Een fijne en veilige werkomgeving
 • Aantrekkelijke korting op je zorgverzekering en een bedrijfsfitnessregeling
 • Een jaarlijks terugkerende kerstborrel en een met zorg samengesteld kerstpakket

We kijken uit naar je sollicitatie maar mocht jij toch nog vragen hebben neem dan gerust contact op met onze enthousiaste HR afdeling via hr@seris.nl of 088-7374735.

Zwijndrecht, Zuid-Holland, Nederland
€ 15,08 - € 17,97 per uur
Beveiliging en surveillance

of

Apply with Indeed onbeschikbaar