Overslaan naar content

Teamleider Mobiele Surveillance Rotterdam

Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland€ 15,72 - € 18,93 per uurBeveiliging en surveillance

Functieomschrijving

Werk jij graag als Teamleider Mobiele Surveillance en wil je extra ondersteuning om jouw taak optimaal uit te kunnen voeren? Bij SERIS bieden we niet alleen een uitdagende leidinggevende functie maar geven we jou ook de ruimte met vrijgestelde uren, zodat jij je volledig kunt wijden aan het sturen, coachen en ontwikkelen van jouw team.

Functieomschrijving

Als Teamleider op de afdeling Mobiele Surveillance fungeer je als de verbindende factor tussen de werkvloer en het kantoor, waarbij klantcontact een belangrijk aspect is. Naast jouw rol als surveillant ben je operationeel verantwoordelijk voor de aansturing, coaching en ontwikkeling van de surveillanten. Je waarborgt de actualiteit en de naleving van processen en procedures, terwijl je tevens de Manager Mobiele Surveillance ondersteunt en vervangt bij diens afwezigheid.


Vereisten

SERIS biedt:

  • Een passend salaris, in overeenstemming met jouw ervaring en capaciteiten, per 4 weken, inclusief toeslagen voor onregelmatige diensten.
  • Minimaal 24 vakantiedagen.
  • 8% vakantiegeld en 2,01% eindejaarsuitkering.
  • Een pensioenregeling via Stichting Pensioenfonds Particuliere Beveiliging.
  • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

SERIS: één grote familie

Bij SERIS ben je niet zomaar een medewerker; je maakt deel uit van een grote, internationale familie die zich inzet voor een veiligere wereld. Met zo'n 45.000 collega's wereldwijd en 400 toppers in Nederland, bieden wij niet alleen een prima salaris maar ook doorgroeikansen en opleidingsmogelijkheden. Zo doen we dat in een grote familie!

Solliciteren of vragen?

Wil je solliciteren of heb je nog vragen? Gebruik ons formulier voor eenvoudige sollicitaties. Geen actueel cv bij de hand? Geen probleem! Vul alleen jouw contactgegevens in, en wij bellen jou!

Voor vragen kun je een bericht sturen naar recruitment.nl@seris.nl of bellen naar 088 - 737 47 00 of 06 - 29 53 36 82. We hopen snel van je te horen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
€ 15,72 - € 18,93 per uur
Beveiliging en surveillance

of

Apply with Indeed onbeschikbaar