Skip to content

Teamleider Mobiele Surveillance

Dordrecht, Zuid-Holland, Nederland€ 15,72 - € 18,93 per uurBeveiliging en surveillance

Functieomschrijving

Teamleider Mobiele Surveillance

In de functie (meewerkend) Teamleider, afdeling Mobiel Surveillance ben je de schakel tussen de werkvloer en kantoor en tevens heb je geregeld klantcontact. Naast de werkzaamheden als surveillant ben je operationeel eerstelijns verantwoordelijk voor de aansturing, coaching en ontwikkeling van de surveillanten, je doet dit door te zorgen dat de processen en procedure actueel en op orde zijn en te bewaken, controleren en bijsturen zodat deze goed wordt nageleefd. Daarnaast ondersteun en vervang je de Coördinator bij diens afwezigheid.


Dit ben jij al persoon:

Je vind het leuk om naast het werk als surveillant extra verantwoordelijkheden, bevoegdheden en uitdaging te hebben. Je vind het belangrijk dat de afdeling operationeel goed georganiseerd is (en jij bent organisatorisch sterk) ook begrijpt je dat alle processen en procedures op orde moeten zijn (jij bent in staat instructies goed te omschrijven) en je vind het belangrijk dat de collega’s deze goed naleven (jij bent instaat om de processen en procedures goed over te brengen aan de collega’s en spreekt hen aan en voorziet hen van feedback wanneer dit niet wordt nageleefd).

Overal ben jij een persoon die zelfstandig en in teamverband goed kan werken, jij voelt en bent de aanvoerder van het team. Je bent communicatief vaardig zowel in woord als op schrift. Je bent sterk in het organiseren. Je vertegenwoordig de collega’s op de vloer, maar ook het kantoor. Je begrijpt de belangen en ziet het werk. Met elkaar wil je ervoor zorgen dat we operationeel zorgdragen voor een kwalitatief goede dienstverlening.

Vereisten

SERIS biedt:

  • Een salaris tussen €2.404,78 - €2.895,58 (salaris vanaf 2024) per 4 weken met daarbovenop toeslagen voor het werken in de onregelmatigheid;
  • Minimaal 24 vakantiedagen;
  • 8% vakantiegeld en 2,01% eindejaarsuitkering;
  • Een pensioenregeling via Stichting Pensioenfonds Particuliere Beveiliging;
  • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden.


SERIS: één grote familie

SERIS klinkt Frans. Klopt. We horen bij een Frans familiebedrijf. In Nederland werken we met zo’n 400 toppers maar internationaal heb je 45.000 collega’s. We zijn dus een grote speler die de wereld veiliger maakt en goed voor onze medewerkers zorgt. Met een prima salaris, doorgroeikansen en opleidingen die je kan volgen. Zo doe je dat in een grote familie!


Wil je solliciteren of nog een vraag stellen?

Solliciteren kan makkelijk via ons formulier. Heb je even geen actueel cv bij de hand? Geen probleem! Vul alleen jouw contactgegevens in en wij bellen jou!

Heb je nog vragen? Stuur dan een bericht naar recruitment.nl@seris.nl of bel 088 - 737 47 00 of 06 - 29 53 36 82 We hopen snel van je te horen.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Dordrecht, Zuid-Holland, Nederland
€ 15,72 - € 18,93 per uur
Beveiliging en surveillance

of

Apply with Indeed onbeschikbaar