Skip to content

Teamleider Mobiele Surveillance

Dordrecht, Zuid-Holland, Nederland€ 15,72 - € 18,93 per uurBeveiliging en surveillance

Functieomschrijving

Teamleider Mobiele Surveillance

In de functie (meewerkend) Teamleider, afdeling Mobiel Surveillance ben je de schakel tussen de werkvloer en kantoor en tevens heb je geregeld klantcontact. Naast de werkzaamheden als surveillant ben je operationeel eerstelijns verantwoordelijk voor de aansturing, coaching en ontwikkeling van de surveillanten, je doet dit door te zorgen dat de processen en procedure actueel en op orde zijn en te bewaken, controleren en bijsturen zodat deze goed wordt nageleefd. Daarnaast ondersteun en vervang je de Coördinator bij diens afwezigheid.


Dit ben jij al persoon:

Je vind het leuk om naast het werk als surveillant extra verantwoordelijkheden, bevoegdheden en uitdaging te hebben. Je vind het belangrijk dat de afdeling operationeel goed georganiseerd is (en jij bent organisatorisch sterk) ook begrijpt je dat alle processen en procedures op orde moeten zijn (jij bent in staat instructies goed te omschrijven) en je vind het belangrijk dat de collega’s deze goed naleven (jij bent instaat om de processen en procedures goed over te brengen aan de collega’s en spreekt hen aan en voorziet hen van feedback wanneer dit niet wordt nageleefd).

Overal ben jij een persoon die zelfstandig en in teamverband goed kan werken, jij voelt en bent de aanvoerder van het team. Je bent communicatief vaardig zowel in woord als op schrift. Je bent sterk in het organiseren. Je vertegenwoordig de collega’s op de vloer, maar ook het kantoor. Je begrijpt de belangen en ziet het werk. Met elkaar wil je ervoor zorgen dat we operationeel zorgdragen voor een kwalitatief goede dienstverlening.

Vereisten

Wie zijn wij?

SERIS Nederland is onderdeel van een Frans familiebedrijf. In Nederland zijn wij actief met SERIS Security BV en SERIS Facility BV met het hoofdkantoor gevestigd in Dordrecht. SERIS Nederland is actief in alle provincies en vandaag de dag werken er rond de 400 medewerkers in Nederland. Wereldwijd zijn we actief in vijf Europese en vier Afrikaanse landen met meer dan 45000 medewerkers. Dit maakt ons één van de grootste organisaties wereldwijd binnen onze expertise.

Het is de ambitie van SERIS om Nederland elke dag een stukje veiliger en gastvrijer te maken. Dit doen we door het inzetten van beveiligers, receptionisten, brandwachten, verkeersregelaars en andere functies binnen de beveiliging- en gastvrijheidsbranche. We willen het beste bedrijf zijn voor onze medewerkers en onze opdrachtgevers en die wens wordt gedragen door de gehele organisatie. Doordat deze wens in de praktijk is gebracht kan je als medewerker rekenen op een salaris dat correct en op tijd wordt betaald, dat er echte aandacht is voor je persoonlijke situatie en dat je in staat wordt gesteld om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Onze opdrachtgevers kunnen rekenen op continuïteit, kwaliteit, (on)gevraagd advies van een proactieve partner met een duidelijke meerwaarde.


SERIS biedt:

Salaris, op basis van een fulltime overeenkomst tussen de €2171,52 en € 2587,68 en onregelmatigheidstoeslagen
 • Minimaal 24 vakantiedagen
 • 8% vakantiegeld en 2,01% eindejaarsuitkering
 • 120 contracturen per periode van 4 weken met uitzicht op een vaste arbeidsovereenkomst
 • Een pensioenregeling via Stichting Pensioenfonds Particuliere Beveiliging
 • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden
 • Vergroten van jouw kennis en vaardigheden
 • Uitdagend werk bij interessante opdrachtgevers
 • Persoonlijke aandacht: “Jouw naam is voor ons belangrijker dan jouw personeelsnummer”
 • Duidelijkheid: afspraak = afspraak
 • Een fijne en veilige werkomgeving
 • Aantrekkelijke korting op je zorgverzekering en een bedrijfsfitnessregeling
 • Een jaarlijks terugkerende kerstborrel en een met zorg samengesteld kerstpakket

We kijken uit naar jouw sollicitatie maar mocht jij toch nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze enthousiaste HR afdeling via recruitment.nl@seris.nl of 088-7374700.Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Dordrecht, Zuid-Holland, Nederland
€ 15,72 - € 18,93 per uur
Beveiliging en surveillance

of

Apply with Indeed onbeschikbaar