Skip to content

Objectbeveiliger

Krimpen aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland€ 15,08 - € 17,97 per uurBeveiliging en surveillance

Functieomschrijving

Objectbeveiliger – Krimpen

Als objectbeveiliger bij SERIS ben je verantwoordelijk voor de beveiliging van een mooie en prominente opdrachtgever in de omgeving Rotterdam. Jij bent op de locatie het eerste aanspreekpunt voor bezoekers en tijdens het werk krijg je ook te maken met diverse systemen.  Hierdoor is algemene computerkennis en kennis van Word en Excel een vereiste. Daarnaast kan het voorkomen dat je te maken krijgt met mensen die Engels spreken waarbij er van jou verwacht wordt dat jij jezelf verstaanbaar kan maken. Dit alles voer je professioneel en natuurlijk met een glimlach uit. Deze vacature is voor een opdrachtgever waar SERIS verantwoordelijk is voor de beveiliging van maandag tot en met vrijdag de dag- en avonddiensten.


Wat zoeken wij in jou:

 Jij bent iemand met lef en je wilt met ons mee denken. Je hebt oog voor veiligheid en daarnaast ben je ook gastvrij. Lees dan even verder.

 • Je bent een echte host.
 • Je woont maximaal 30 kilometer van Krimpen af. Wij hebben namelijk een hekel aan lange reistijden. Jij toch ook?
 • Ben je in het bezit van het gebruikelijke vereiste; Diploma Beveiliger 2, BHV/ EHBO diploma? Is dit niet zo, geen tranen laten want via onze eigen SERIS Academy bieden wij jou de mogelijkheid om deze alsnog te halen.
 • Beheers je ieder geval de Nederlandse en Engelse taal goed dat is wat we zoeken. Maar beheers jij ook toevallig Latijns? Dat is mooi meegenomen, maar binnen SERIS absoluut overbodig, want wij spreken begrijpelijke taal.

Vereisten

Wie zijn wij?

SERIS Nederland is onderdeel van een Frans familiebedrijf. In Nederland zijn wij actief met SERIS Security BV en SERIS Facility BV met het hoofdkantoor gevestigd in Dordrecht. SERIS Nederland is actief in alle provincies en vandaag de dag werken er rond de 400 medewerkers in Nederland. Wereldwijd zijn we actief in vijf Europese en vier Afrikaanse landen met meer dan 45000 medewerkers. Dit maakt ons één van de grootste organisaties wereldwijd binnen onze expertise.

Het is de ambitie van SERIS om Nederland elke dag een stukje veiliger en gastvrijer te maken. Dit doen we door het inzetten van beveiligers, receptionisten, brandwachten, verkeersregelaars en andere functies binnen de beveiliging- en gastvrijheidsbranche. We willen het beste bedrijf zijn voor onze medewerkers en onze opdrachtgevers en die wens wordt gedragen door de gehele organisatie. Doordat deze wens in de praktijk is gebracht kan je als medewerker rekenen op een salaris dat correct en op tijd wordt betaald, dat er echte aandacht is voor je persoonlijke situatie en dat je in staat wordt gesteld om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Onze opdrachtgevers kunnen rekenen op continuïteit, kwaliteit, (on)gevraagd advies van een proactieve partner met een duidelijke meerwaarde.


SERIS biedt:

Salaris, op basis van een fulltime overeenkomst tussen de €2171,52 en € 2587,68 en onregelmatigheidstoeslagen
 • Minimaal 24 vakantiedagen
 • 8% vakantiegeld en 2,01% eindejaarsuitkering
 • Maximaal 144 contracturen per periode van 4 weken met uitzicht op een vaste arbeidsovereenkomst
 • Een pensioenregeling via Stichting Pensioenfonds Particuliere Beveiliging
 • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden
 • Vergroten van jouw kennis en vaardigheden
 • Uitdagend werk bij interessante opdrachtgevers
 • Persoonlijke aandacht: “Jouw naam is voor ons belangrijker dan jouw personeelsnummer”
 • Duidelijkheid: afspraak = afspraak
 • Een fijne en veilige werkomgeving
 • Een jaarlijks terugkerende kerstborrel en een met zorg samengesteld kerstpakket

We kijken uit naar jouw sollicitatie maar mocht jij toch nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze enthousiaste HR afdeling via recruitment.nl@seris.nl of 088-7374700.

Krimpen aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland
€ 15,08 - € 17,97 per uur
Beveiliging en surveillance

of

Apply with Indeed onbeschikbaar