Skip to content

Haven Beveiliger

Brielle, Zuid-Holland, Nederland€ 15,08 - € 17,97 per uurBeveiliging en surveillance

Functieomschrijving

Haven beveiliger - Rotterdam

Voor een toonaangevende opdrachtgever in de Europoort Rotterdam zijn wij op zoek naar gemotiveerde Haven Beveiligers. Jij gaat werken op een locatie waar 24/7 bedrijvigheid is. Je draait daarbij alle diensten mee en hebt dus ook geen bezwaar om in de avond, nacht of het weekend of feestdagen te werken. Jij bent verantwoordelijk voor toegangscontroles, surveillance op het terrein en controles op allerlei vlakken. Ook ben je belast met de administratie omtrent het logistieke proces waardoor computerkennis een vereiste is. Daarnaast ben jij in staat om snel in te grijpen daar waar dat nodig is. Dit alles voer jij professioneel en natuurlijk met een glimlach uit. Door de grote verscheidenheid van werkzaamheden is geen dag hetzelfde en zal het dus nooit saai zijn. Daarnaast kan het voorkomen dat jij te maken krijgt met mensen die Engels spreken. Er wordt dan van jou verwacht dat jij jezelf verstaanbaar kan maken. Deze vacature is voor een opdrachtgever waar SERIS 24/7 de beveiliging verzorgt.


Wij zoeken jou:

Is de haven iets wat jou altijd al geboeid heeft, of vind jij het interessant om te kijken hoe het er in de chemische sector aan toe gaat? Voor een prachtige locatie in en rondom Bergen op Zoom zoeken wij een proactieve Beveiliger. Jij bent iemand met lef en jij wilt met ons mee denken. Jij hebt oog voor veiligheid en daarnaast wil je graag op een bijzondere locatie werken.

 • Jij bent bereid om onder alle werkomstandigheden in een 24/7 setting te werken.
 • Jij woont maximaal 30 kilometer van Rotterdam af. Wij hebben namelijk een hekel aan lange reistijden. Jij toch ook?
 • Ben jij in het bezit van het gebruikelijke vereiste: Rijbewijs (en eigen vervoer), diploma Beveiliger 2, BHV/ EHBO diploma en het VCA-certificaat. Geen tranen in je ogen als je een diploma mist. Via onze eigen SERIS Academy bieden wij jou de mogelijkheid om deze alsnog te halen.
 • Heb jij een goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en bij voorkeur Duitse taal dat is wat we zoeken. Maar beheers jij ook toevallig Latijn? Dat is mooi meegenomen, maar binnen SERIS absoluut overbodig.

Vereisten

Wie zijn wij?

SERIS Nederland is onderdeel van een Frans familiebedrijf. In Nederland zijn wij actief met SERIS Security BV en SERIS Facility BV met het hoofdkantoor gevestigd in Dordrecht. SERIS Nederland is actief in alle provincies en vandaag de dag werken er rond de 400 medewerkers in Nederland. Wereldwijd zijn we actief in vijf Europese en vier Afrikaanse landen met meer dan 45000 medewerkers. Dit maakt ons één van de grootste organisaties wereldwijd binnen onze expertise.

Het is de ambitie van SERIS om Nederland elke dag een stukje veiliger en gastvrijer te maken. Dit doen we door het inzetten van beveiligers, receptionisten, brandwachten, verkeersregelaars en andere functies binnen de beveiliging- en gastvrijheidsbranche. We willen het beste bedrijf zijn voor onze medewerkers en onze opdrachtgevers en die wens wordt gedragen door de gehele organisatie. Doordat deze wens in de praktijk is gebracht kan je als medewerker rekenen op een salaris dat correct en op tijd wordt betaald, dat er echte aandacht is voor je persoonlijke situatie en dat je in staat wordt gesteld om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Onze opdrachtgevers kunnen rekenen op continuïteit, kwaliteit, (on)gevraagd advies van een proactieve partner met een duidelijke meerwaarde.


SERIS biedt:

Salaris, op basis van een fulltime overeenkomst tussen de €2171,52 en € 2587,68 en onregelmatigheidstoeslagen
 • Minimaal 24 vakantiedagen
 • 8% vakantiegeld en 2,01% eindejaarsuitkering
 • 120 contracturen per periode van 4 weken met uitzicht op een vaste arbeidsovereenkomst
 • Een pensioenregeling via Stichting Pensioenfonds Particuliere Beveiliging
 • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden
 • Vergroten van jouw kennis en vaardigheden
 • Uitdagend werk bij interessante opdrachtgevers
 • Persoonlijke aandacht: “Jouw naam is voor ons belangrijker dan jouw personeelsnummer”
 • Duidelijkheid: afspraak = afspraak
 • Een fijne en veilige werkomgeving
 • Aantrekkelijke korting op je zorgverzekering en een bedrijfsfitnessregeling
 • Een jaarlijks terugkerende kerstborrel en een met zorg samengesteld kerstpakket

We kijken uit naar jouw sollicitatie maar mocht jij toch nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze enthousiaste HR afdeling via recruitment.nl@seris.nl of 088-7374700.


Brielle, Zuid-Holland, Nederland
€ 15,08 - € 17,97 per uur
Beveiliging en surveillance

of

Apply with Indeed onbeschikbaar