Skip to content

Beveiliger vluchtelingen opvang

Dordrecht, Zuid-Holland, Nederland€ 15,08 - € 17,97 per uurBeveiliging en surveillance

Functieomschrijving

Beveiliger vluchtelingen opvang – Dordrecht

Je raad het waarschijnlijk al bij het lezen van de titel. Het is overal in het nieuws en ook SERIS draagt hier zijn steentje in bij, maar dit kan natuurlijk niet zonder jou! 

Wil jij graag je handen uit de mouwen steken? En ben jij in het bezit van een beveiligingsdiploma? Solliciteer direct, samen met jou zorgen wij voor een veilige plek voor de mensen die het echt nodig hebben. 

Wat ga je doen?

Je gaat je bezig houden met de veiligheid in de opvanglocaties van Dordrecht. Dit doe je in een team van 5 beveiligers. Je bent voor zowel de medewerkers als de bewoners een aanspreekpunt. Waar nodig help je de bewoners en ben je sociaal weggelegd. Wat belangrijk is voor ons, is dat er een goede relatie is tussen de medewerkers, bewoners en de beveiliging. Je taken bestaan uit receptiewerkzaamheden, controle rondes, kamercontroles op aanvraag van de medewerkers, rapporteren en begeleidingen. Jij hebt oog voor veiligheid en weet wanneer je moet optreden als beveiliger of juist als gastheer/vrouw. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en je vind het niet erg om veel te moeten lopen. 

Vereisten

Dit ben jij als persoon

Een echte beveiliger herken je snel. En als jij het volgende in jezelf herkent, ben jij de persoon die we zoeken:

  • Je hebt lef, bent loyaal en denkt in oplossingen;
  • Je blijft in alle omstandigheden rustig en bent bereid om ook ’s avonds, ’s nachts en in het weekend te werken;
  • Je spreekt prima Nederlands en Engels en top als je ook een beetje Duits kan;
  • Ben je in het bezit van het gebruikelijke vereiste; Diploma Beveiliger 2, BHV/ EHBO diploma en ISPS certificaat? Is dit niet zo? Geen probleem, want via onze eigen SERIS Academy bieden wij jou de mogelijkheid om deze alsnog te halen;
  • Je bent in bezit van het B rijbewijs en hebt eigen vervoer.

SERIS biedt:

  • Een salaris tussen €2.306,64 - €2.748,36 (salaris vanaf 2024) per 4 weken met daarbovenop toeslagen voor het werken in de onregelmatigheid;
  • Minimaal 24 vakantiedagen;
  • 8% vakantiegeld en 2,01% eindejaarsuitkering;
  • Een pensioenregeling via Stichting Pensioenfonds Particuliere Beveiliging;
  • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Deze functie is zowel parttime als fulltime in te vullen.


SERIS: één grote familie

SERIS klinkt Frans. Klopt. We horen bij een Frans familiebedrijf. In Nederland werken we met zo’n 400 toppers maar internationaal heb je 45.000 collega’s. We zijn dus een grote speler die de wereld veiliger maakt en goed voor onze medewerkers zorgt. Met een prima salaris, doorgroeikansen en opleidingen die je kan volgen. Zo doe je dat in een grote familie!


Wil je solliciteren of nog een vraag stellen?

Solliciteren kan makkelijk via ons formulier. Heb je even geen actueel cv bij de hand? Geen probleem! Vul alleen jouw contactgegevens in en wij bellen jou!

Heb je nog vragen? Stuur dan een bericht naar recruitment.nl@seris.nl of bel 088 - 737 47 00 of 06 - 29 53 36 82 We hopen snel van je te horen.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Dordrecht, Zuid-Holland, Nederland
€ 15,08 - € 17,97 per uur
Beveiliging en surveillance

of

Apply with Indeed onbeschikbaar