Skip to content

Beveiliger vluchtelingen opvang

Dordrecht, Zuid-Holland, Nederland€ 15,08 - € 17,97 per uurBeveiliging en surveillance

Functieomschrijving

Beveiliger vluchtelingen opvang – Dordrecht

Je raad het waarschijnlijk al bij het lezen van de titel. Het is overal in het nieuws en ook SERIS draagt hier zijn steentje in bij, maar dit kan natuurlijk niet zonder jou! 

Wil jij graag je handen uit de mouwen steken? En ben jij in het bezit van een beveiligingsdiploma? Solliciteer direct, samen met jou zorgen wij voor een veilige plek voor de mensen die het echt nodig hebben. 


Wat ga je doen?

SERIS heeft meerdere lijnen met de overheid en vandaar dat wij gevraagd zijn om te helpen. Door het gehele land zijn er verschillende locaties waar vluchtelingen opgevangen worden. Samen met elkaar zorgen wij ervoor dat deze opvang locaties voorzien zijn van de juiste beveiliging. Daarom zoeken wij iemand die in staat is om snel in te grijpen daar waar dat nodig is, en/of een hand uit te steken om iemand te helpen . Dit alles voer je professioneel en met een glimlach uit. Tijdens je werk krijg je te maken met verschillende situaties, het is daarom belangrijk dat je geduld hebt maar tegelijkertijd ook behulpzaam bent. 


Wat vragen wij van jou?

 • Je bent bereid om onder alle werkomstandigheden in een 24/7 setting te werken.
 • Je woont maximaal 30 kilometer van Dordrecht af. Wij hebben namelijk een hekel aan lange reistijden. Jij toch ook?
 • Ben je in het bezit van het gebruikelijke vereiste; Diploma Beveiliger 2, BHV/ EHBO diploma en het VCA-certificaat. Is dit niet zo, geen tranen laten want via onze eigen SERIS Academy bieden wij jou de mogelijkheid om deze alsnog te halen.
 • Beheers je ieder geval de Nederlandse en Engelse taal goed dat is wat we zoeken. Maar beheers jij ook toevallig Latijns? Dat is echt super mooi meegenomen, maar binnen SERIS absoluut overbodig 😉

Vereisten

Wie zijn wij?

SERIS Nederland is onderdeel van een Frans familiebedrijf. In Nederland zijn wij actief met SERIS Security BV en SERIS Facility BV met het hoofdkantoor gevestigd in Dordrecht. SERIS Nederland is actief in alle provincies en vandaag de dag werken er rond de 400 medewerkers in Nederland. Wereldwijd zijn we actief in vijf Europese en vier Afrikaanse landen met meer dan 45000 medewerkers. Dit maakt ons één van de grootste organisaties wereldwijd binnen onze expertise.

Het is de ambitie van SERIS om Nederland elke dag een stukje veiliger en gastvrijer te maken. Dit doen we door het inzetten van beveiligers, receptionisten, brandwachten, verkeersregelaars en andere functies binnen de beveiliging- en gastvrijheidsbranche. We willen het beste bedrijf zijn voor onze medewerkers en onze opdrachtgevers en die wens wordt gedragen door de gehele organisatie. Doordat deze wens in de praktijk is gebracht kan je als medewerker rekenen op een salaris dat correct en op tijd wordt betaald, dat er echte aandacht is voor je persoonlijke situatie en dat je in staat wordt gesteld om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Onze opdrachtgevers kunnen rekenen op continuïteit, kwaliteit, (on)gevraagd advies van een proactieve partner met een duidelijke meerwaarde.


SERIS biedt:

Salaris, op basis van een fulltime overeenkomst tussen de €2171,52 en € 2587,68 en onregelmatigheidstoeslagen
 • Minimaal 24 vakantiedagen
 • 8% vakantiegeld en 2,01% eindejaarsuitkering
 • 144 contracturen per periode van 4 weken met uitzicht op een vaste arbeidsovereenkomst (parttime is ook bespreekbaar!)
 • Een pensioenregeling via Stichting Pensioenfonds Particuliere Beveiliging
 • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden
 • Vergroten van jouw kennis en vaardigheden
 • Uitdagend werk bij interessante opdrachtgevers
 • Persoonlijke aandacht: “Jouw naam is voor ons belangrijker dan jouw personeelsnummer”
 • Duidelijkheid: afspraak = afspraak
 • Een fijne en veilige werkomgeving
 • Aantrekkelijke korting op je zorgverzekering en een bedrijfsfitnessregeling
 • Een jaarlijks terugkerende kerstborrel en een met zorg samengesteld kerstpakket

We kijken uit naar je sollicitatie maar mocht je nog vragen hebben neem dan gerust contact op met onze enthousiaste HR afdeling via recruitment.nl@seris.nl of 088-7374735.

Dordrecht, Zuid-Holland, Nederland
€ 15,08 - € 17,97 per uur
Beveiliging en surveillance

of

Apply with Indeed onbeschikbaar