Skip to content

Aspirant beveiliger

Nederland, Noord-Holland, Amsterdam€ 15,08 - € 17,97 per uurBeveiliging en surveillance

Functieomschrijving

Aspirant beveiliger 

Als aspirant beveiliger bij SERIS krijg je de mogelijkheid om jou opleiding te halen en in het werkveld aan de slag te gaan, je leert de kneepjes van het vak. Je werkt in een zeer professioneel team van security hosts met meerdere medewerkers per dienst. Je hebt oog voor veiligheid en kan pro-actief ingrijpen daar waar nodig. Waar het kan ben je echter één en al hospitality en laat je bezoekers en medewerkers zich welkom voelen. 


Wat zoeken wij in jou:

Vind jij het fijn om regelmaat te hebben in jou werkzaamheden? Jij bent iemand met lef en je wilt met ons mee denken. Je hebt oog voor veiligheid en daarnaast ben je ook gastvrij, lees dan even verder.  

 • Jij bent enthousiast, loyaal, hebt lef en denkt met ons mee
 • Jij hebt een gespleten persoonlijkheid: jij hebt oog voor veiligheid maar bent daarnaast ook gastvrij. Daarnaast kan je je helemaal vinden in de werkzaamheden van een échte Security Host
 • Jij kan en wil werken onder alle werkomstandigheden in een 24/7 setting
 • Wij hebben locaties verspreid door heel nederland, wij zullen op basis van jou locatie bepalen wat wij in de buurt hebben.
 • Jij hebt een goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en bij voorkeur de Duitse taal. Maar beheers jij toevallig ook Latijns, dat is mooi meegenomen, maar binnen SERIS absoluut overbodig, omdat wij begrijpelijke taal spreken.

Vereisten

Wie zijn wij?

SERIS Nederland is onderdeel van een Frans familiebedrijf. In Nederland zijn wij actief met SERIS Security BV en SERIS Facility BV met het hoofdkantoor gevestigd in Dordrecht. SERIS Nederland is actief in alle provincies en vandaag de dag werken er rond de 400 medewerkers in Nederland. Wereldwijd zijn we actief in vijf Europese en vier Afrikaanse landen met meer dan 45000 medewerkers. Dit maakt ons één van de grootste organisaties wereldwijd binnen onze expertise.

Het is de ambitie van SERIS om Nederland elke dag een stukje veiliger en gastvrijer te maken. Dit doen we door het inzetten van beveiligers, receptionisten, brandwachten, verkeersregelaars en andere functies binnen de beveiliging- en gastvrijheidsbranche. We willen het beste bedrijf zijn voor onze medewerkers en onze opdrachtgevers en die wens wordt gedragen door de gehele organisatie. Doordat deze wens in de praktijk is gebracht kan je als medewerker rekenen op een salaris dat correct en op tijd wordt betaald, dat er echte aandacht is voor je persoonlijke situatie en dat je in staat wordt gesteld om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Onze opdrachtgevers kunnen rekenen op continuïteit, kwaliteit, (on)gevraagd advies van een proactieve partner met een duidelijke meerwaarde.


SERIS biedt:

 • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden
 • Vergroten van jouw kennis en vaardigheden
 • Uitdagend werk bij interessante opdrachtgevers
 • Persoonlijke aandacht: “Jouw naam is voor ons belangrijker dan jouw personeelsnummer”
 • Duidelijkheid: afspraak = afspraak
 • Een fijne en veilige werkomgeving
 • Aantrekkelijke korting op je zorgverzekering en een bedrijfsfitnessregeling
 • Een jaarlijks terugkerende kerstborrel en een met zorg samengesteld kerstpakket

We kijken uit naar je sollicitatie maar mocht je nog vragen hebben neem dan gerust contact op met onze enthousiaste HR afdeling via hr@seris.nl of 088-7374735.


of

Apply with Indeed onbeschikbaar